Huisartsenpraktijk de Oude Kapelanie

Telefoonnummer+31 (0)475- 49 44 44
AdresDorpsstraat 2 6088BN Roggel
Huisartsenpraktijk de Oude Kapelanie in Roggel

Algemeen

Onze praktijk bevindt zich in het hart van het dorp. We zijn een enthousiast team dat de huisartsenzorg in zijn volle breedte aanbiedt. De nauwe samenwerking met de andere disciplines in de regio maakt kwalitatief hoogwaardige zorg, dicht bij u thuis mogelijk.

Wij zijn als huisartsopleiders verbonden aan de Universiteit Maastricht. Wij hebben daardoor regelmatig een arts-in-opleiding in de praktijk. Daarnaast zorgt deze verbondenheid ervoor dat wij als professionals onze kennis en kunde regelmatig op peil houden. 

Spreekuur

Er is elke dag een ochtend- en een middagspreekuur. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken. Voor elke afspraak wordt in principe 10 minuten uitgetrokken. Om te voorkomen dat de spreekuren uitlopen en omwille van de planning zal de assistente u vragen naar de reden van uw komst. Als u aangeeft dat u een langer gesprek wilt of dat er meerdere personen meekomen, dan houdt de assistente daar rekening mee.

Huisbezoek

Een huisbezoek kunt u via de assistente aanvragen (liefst voor 11.00 uur). Rijden van visites: 13.30-14.30 uur. Omdat wij in de praktijk betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden hebben, laten wij u het liefst naar de praktijk komen.

Telefonisch consult

Bij vragen aan uw huisarts, die telefonisch beantwoord kunnen worden, kunt u worden teruggebeld.

Recepten

Aanvragen van herhaalrecepten kan telefonisch, via herhaalrecept@huisartsroggel.nl of door de oude verpakkingen in de postbus voor de praktijk af te geven.

Bloed prikken

U kunt op afspraak bloed laten afnemen voor onderzoek. 

Opvragen uitslagen (röntgen, lab, etc.)

Deze kunt u na 10.00 uur telefonisch opvragen.