Huisartsenpraktijk de Oude Kapelanie

Telefoonnummer+31 (0)475- 49 44 44
AdresDorpsstraat 2 6088BN Roggel
Huisartsenpraktijk de Oude Kapelanie in Roggel

Huisartsen

Drs. Vu Anh Do
Drs. Krissy Goutier
Dr.mr. Theo J.W. Hendricks
Drs. Sven Adriaens
 
 

Vu Anh Do

Vu Ahn DoIk ben in Vietnam geboren in 1980 en in 1983 als bootvluchteling samen met mijn vader en oudste zus in Nederland terecht gekomen. In Purmerend ben ik opgegroeid. Daarna heb ik gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na mijn afstuderen heb ik gekozen te gaan werken bij de Koninklijke Marine als militair-arts. Na 4,5 jaar veel varen op o.a. de Middellandse zee en bij West-Afrika en daarbij leerzame en interessante ervaringen meegemaakt te hebben, heb ik besloten om huisarts te worden.

De opleiding tot huisarts heb ik in Nijmegen aan het Radboud Universiteit gedaan. Nu ben ik vanaf 2012 afgestudeerd huisarts en heb in de jaren daarna in verschillende huisartspraktijken en huisartsenposten gewerkt. Sinds 2014 ben ik nu met veel plezier werkzaam in Roggel. De gemoedelijke sfeer en landelijke omgeving spreken mij erg aan. Als huisarts ben ik iemand die houdt van een helder en duidelijke hulpvraag in de spreekkamer. Daarmee kan ik met gerichte vragen en eventueel aanvullend onderzoek tot een diagnose komen. Dan kan samen met u een gepaste aanpak besproken worden. Ik probeer mensen te helpen zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid, tenzij er deskundigheid nodig is van een arts of het anders niet kan.

In mijn vrije tijd speel ik graag badminton. Ik vind het ook leuk om met verschillende culturen in contact te zijn. Door mijn achtergrond en vele reizen, spreek ik naast Nederlands, vloeiend Engels en Vietnamees. Mijn Duits is op een redelijk niveau. Op reizen probeer ik mijn best te doen als hobbyfotograaf. Daarnaast vind ik het ook gewoon fijn om tijd te besteden met mijn vrouw en dochtertje.

 

Krissy Goutier

Introductie volgt.

Theo J.W. Hendricks

Sven Adriaens

Universiteit Maastricht